Vlatko Stefanovski u Kraljevskom pozorištu Zetski dom 28. septembra

Zatvaranje MIT

Vlatko Stefanovski u Kraljevskom pozorištu Zetski dom 28. septembra

U Kraljevskom pozorištu Zetski dom za zatvaranje MIT-a 2017 u četvrtak, 28. septembra sa početkom u 20h biće izveden koncert Vlatka Stefanovskog.

Vlatko Stefanovski je još sa 13 godina počeo da svira gitaru i kao tinejdžer osnovao je grupu Leb i sol, koja je postala jedno od najvećih imena na ex-Yu muzičkoj sceni.

Nastupao je kao solista sa brojnim džez i simfonijskim orkestrima kao: Tonkunstler orkestar iz Beča, Simphonieta orkestar iz Sofije, slovenski orkestar filharmonija - Ljubljana, Studentski Simfonijski orkestar iz Skoplja – Makedonija, Ful Kul Džez Big Band, Ljubljana, RTV Big Band, hrvatskom HTV BIG bend, RTV Srbija Big Band.

Njegov doprinos je značajan i na poljima pozorišne, filmske i baletske muzike, a vrlo je poznat po svojoj nevjerovatnoj gitarskoj tehnici koja stvara bogat zvuk ispunjen imaginacijom i jednostavnošću. 2007. godine, Stefanovski je postao Počasni doktor  u oblasti umjetnosti na Univerzitetu  „Sv. Kiril i Metodij“  u Skoplju. Mnogi ga smatraju jednom od gitarskih legendi, a visoko je cijenjen je u stručnim krugovima širom svijeta.

Više info na www. vlatkostefanovski.com

Poslije predstave u 22 sata u Caffe baru "Njegoš" after party.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.