Saznajte ko su najbolji muškarci u seksu, a koje treba da zaobilazite
Ilustracija

Saznajte ko su najbolji muškarci u seksu, a koje treba da zaobilazite

Seks može da postane dosadan pa vam, na osnovu istraživanja sprovedenog među ženama, dajemo nekoliko savjeta koji su muškarci poželjni partneri u krevetu, a koje treba izbjegavati.

Ako vam je seksualni život zapao u dosadu i imate osjećaj da bi pod hitno trebalo nešto da mijenjate, nije loše poslušati savjete drugih žena na temu – koji muškarci su najbolji u krevetu. 

Ankete su pokazale da muškarce zaposlene u finansijskim ili kompjuterskim sektorima treba zaobilaziti u širokom krugu.

Ova takozvana "poslovna" kategorija muškaraca previše brine o svom izgledu, ima višak samopouzdanja i uglavnom misle kako oni vama čine uslugu jer se možete pohvaliti kako ste spavale sa biznismenom punim love, ali u realnosti to je grupa muškaraca koja se uglavnom ne brine oko seksualnih potreba žena niti istinski želi da ih zadovolji. 

Bez obzira na to što će zvučati kao totalni stereotip, među svim zanimanjima kao najatraktivniji seksualni partneri proglašeni su: kamiondžije i vozači autobusa.

Naime, oni su skloni prljavom govoru u krevetu, što se u kratkim aferama pokazalo kao vrlo poželjno. Oni će se potruditi oko vas i svu pažnju posvetiti samo vama i to će ih činiti zadovoljnim.

Iznenađujuće, na listi su im se, prilično iznenađujuće, vrlo približili advokati, kojima su dragi eksperimenti u krevetu, što je takođe poželjno ponašanje.

Ne čudi da su na vrhu top liste najdosadnijih muškaraca računovođe i teleoperateri, a tamo ih je postavila potpuna neinventivnost i predvidljivost u krevetu.

Avaz.ba
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.