Zbog seksa u piceriji par bi mogao završiti u zatvoru (VIDEO)
Screenshot

Zbog seksa u piceriji par bi mogao završiti u zatvoru (VIDEO)

Videosnimak intimnog odnosa para u piceriji dok se čekali porudžbinu, a dok je pored njega osoblje radilo svoj posao, pokazan je na sudu.

Daniela Hirst (29) i Kreg Smit (31) proglašeni su krivima po optužnici narušavanja javnog reda i mira, a u oktobru će im se izreći kazna.

Glavni dokaz u presudi bila je 18-minutni snimak koji pokazuje par od ulaska u piceriju preko kraće "predigre" do samog čina seksa. Hirst je Smita i oralno zadovoljila.

Dok su puštali snimak, Hirst je na sudu prekrivala oči rukama tokom eksplicitnijih scena. Smit nije bio na sudu, navodno zato što je već u zatvoru zbog drugih stvari, javlja Independent.

''Nakon što smo naručili picu pričali smo o mjestima na kojima smo se seksali. Naših top pet uključivali su bus, kombi, hotel, bazen i sportski teren. Htjeli smo vidjeti možemo li promijeniti tu listu. Jedna stvar je vodila drugoj, i ta je picerija sada definitivno naš broj 1'', kazao je nedavno u intervjuu za 'The Sun' Kreg Smit, prenosi 24sata.hr.

Čin zbog kojega im prijeti kazna zatvora izveli su u februaru. Par je taj dan slavio Kregov rođendan, a nije mogao ni slutiti da će njihov snimak pogledati cijeli svijet.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.