OVO žene zaista žele u seksu, a nikada vam to neće reći
Ilustracija

OVO žene zaista žele u seksu, a nikada vam to neće reći

Ako želite zadovoljiti partnerku, naravno da morate naučiti šta ona voli i želi.

Svaka je žena priča za sebe, ali postoje univerzalne stvari koje pale kod svake, kaže najnovije istraživanje, piše Independent.

U istraživanju je učestvovalo 1000 žena od 18 do 94 godine.

Samo 18% njih izjasnilo se da je penetracija dovoljna da bi doživjele orgazam. 36% priznalo je da je za orgazam neophodna stimulacija klitorisa prstima, a ostatak ispitanih kaže da je moguće da dožive orgazam bez stimulacije klitorisa, ali su orgazmi puno intenzivniji kada se u priču uključe i prsti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.