Seks simbol 90tih otkrio tajnu svoje ljepote koju nikako nemojte probati
Klaudija Šifer

Seks simbol 90tih otkrio tajnu svoje ljepote koju nikako nemojte probati

Njemačka manekenka Klaudija Šifer bila je top model 90-ih godina te seks simbol, uz svoje kolegice Naomi Kempbl, Klaudiju Šifer, Karlu Bruni itd.

Plavokosa manekenka danas ima 47 godina te vrlo čudnu tajnu ljepote, koju ipak nećemo isprobavati, već samo zaboraviti.

Naime, kako je sama priznala, Klaudija u krevet odlazi sa šminkom na očima, kako bi se ujutro probudila "još ljepša".

"Ako odeš u krevet s tzv. smoke eye-om, ujutro izgledaš još bolje", sama je otkrila u nedavnom intervjuu, očito se ne obazirući na nehigijenski efekt koji takva aktivnost ima na našem licu, i na koji nas često upozoravaju dermatolozi širom svijeta.

Klaudija danas vrijeme provodi uglavnom sa svojom porodicom te se sve češće bavi filmskom produkcijom, kojom je zamijenila svijet modelinga, iako je nedavno prošetala pistom, na reviji modne kuće Versace, u čast ubijenom dizajneru Đaniju, čija je bila muza, piše Index.hr.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.