Snimanje “Asimetrije – tri teritorije”: Dugometražni film Maše Nešković u Tivtu

Snimanje “Asimetrije – tri teritorije”: Dugometražni film Maše Nešković u Tivtu

Nakon snimanja na lokacijama u Srbiji, debitantski dugometražni film, “Asimetrija-Tri teritorije” , rediteljke Maše Nešković, snimanje se nastavlja na teritoriji Crne Gore u opštini Tivat, na lokacijama poluostrva Luštica.

Nastavak snimanja na lokacijama Luštice u Tivtu je planiran tokom zimskih mjeseci.

Film nastaje u koprodukciji This&That iz Srbije, i producentske kuće Code Blue Production Crna Gora, uz podršku filmskog centra Srbije, Skupštine grada Beograda, podršku Opštine Tivat – Sekreterijat za kulturu i društvene djelatnosti, Primorje Hotels & Restaurants AD Tivat, kao i Aerodrom Tivat.

photooreArambaiRediteljka

Maša Nešković je uz Vladimira Arsenijevića i scenaristkinja ovog ostvarenja. Direkotor fotografije je Đorđe Arambašić, montažerka Marija Šarac, kostimografkinja Biljana Grgur, scenografkinje Jovana Cvetković i Jelena Sopić, a uloge u filmu tumače Daria Lorenci Flatz, Uliks Fehmiu, Momo Pićurić, Mira Janjetović, Mladen Sovilj, Lola Vitasović i Mateja Poljčić.

photooreArambai

“Rediteljku Mašu Nešković sam lično upoznala na jednom filmu gdje sam prepoznala njene rediteljske sposobnosti, veliku posvećenost projektima, kao i gledajući njene kratke filmove. Scenario filma “Asimetrija – Tri teritorije” je intiman i suptilan, govori o običnim ljudima i njihovim intimnim odnosima, na uzbudljiv i ispovedan način. Ubijeđena sam da će ovo biti jedan film značajan za Mašu, kao i za sve nas okupljene oko filma, i kinematografiju uopšte.  Naročito mi je drago što sarađujem sa rediteljkom”, izjavila je Bojana Radulović, producentkinja Code Blue Production.

Sinopsis sažet u par rečenica: “Priče tri para se prepliću, gotovo nasumično. Tokom nedelje u kojoj ih pratimo, sklapa se šira priča samo jednog para – jednog ljubavnog odnosa u tri ključna životna trenutka.”

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.