Ariston na turniru u Bihaću
ilustracija

Kik boks

Ariston na turniru u Bihaću

Takmičari podgoričkog kik boks kluba Ariston učestvovaće u subotu na tradicionalnom međunarodnom turniru u Bihaću, najavljeno je iz tog kluba.

Takmičenje će biti održano 14. put, a Ariston će u Bihaću nastupiti sa tri takmičara, u disciplini lou kik.

U kategoriji do 63,5 nastupiće Remzija Dacić, do 75 Milan Jovanović, a u superteškoj kategoriji Miroslav Vujović.

Trener Aristona Predrag Lekić kazao je da je turnir u Bihaću značajan i da će biti ozbiljna provjera forme takmičara pred mnogo veće izazove i nastupe u ovoj godini.

“Dobro smo trenirali i očekujem da zadržimo epitet jednog od najboljeg kluba turnira. Kompletan ciklus priprema odradili smo u našem klubu, momci su dobro pripremljeni i nadam se da ćemo kao i ranijih godina ostvariti dobar rezultat i predstaviti se u dobrom svjetlu”, rekao je Lekić agenciji MINA.

On je podsjetio da su Goran Radonjić 2007, Marko Nikolić 2006. i 2010, Milan Jovanović 2011. i Ivan Perković prošle godine proglašeni za najbolje borce turnira.

“Očekujem kvalitetan turnir, na kojem će učestvovati više od 500 takmičara iz deset država. Biće teško doći do medalje, a posebno osvojiti prvo mjesto u svojoj kategoriji”, rekao je Lekić.

Turnir u Bihaću je jednodnevno takmičenje. Počeće u deset sati, a borbe traju cijelog dana na po dva ringa i tatamija. (Analitika)