Aleksa Bečić čestitao kadetskoj vaterpolo reprezentaciji na zlatnoj medalji
Aleksa Bečić

Aleksa Bečić čestitao kadetskoj vaterpolo reprezentaciji na zlatnoj medalji

U ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime čestitam evropskim prvacima - kadetskoj vaterpolo reprezentaciji Crne Gore na osvojenoj zlatnoj medalji na Malti, saopštio je predsjednik ove partije Aleksa Bečić.

''Odavno je postalo pravilo: kad god čujemo za neki uspjeh Crne Gore u Evropi ili svijetu, čestitke idu našim sportistima. To pravilo su ovog puta potvrdili i naši mladi vaterpolisti, koji su pokazali da crnogorski vaterpolo ne mora da brine za svoju budućnost. Ove momke zasigurno čekaju neke nove Malage, uspjesi i najsjajnija odličja'', kazao je Bečić.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.