Karate klub
Međunarodno karate takmičenje u Bjeljini

Karate klub "Iskra" osvojio 4 medalje na međunarodnom takmičenju u Bijeljini

U nedjelju 17.septembra u Bijeljini (Republika Srpska) - održan je 11.po redu međunarodni turnir "Noć šampiona". Na turniru je nastupilo 742 takmičara iz 56 klubova iz 6 država (Mađarske, Srbije, Hrvatske, Slovenije, BiH i Crne Gore).

Karate klub "Iskru" je  predstavaljalo 6 takmičara koji su osvajanjem 4 medalje, ostvarili rezultat više nego vrijedan pažnje.

Zlatna medalja:

1.        Abramović Sara - 35 kg, 2005 godište
2.        Vučinić Vuk - 35 kg, 2006 god

Srebrna medalja
1.        Simović Nemanja - 50 kg, 2004 godište
Bronzana medalja
1.        Teodora Bubanja - 55 kg, 2004.godine

''Treba napomenuti da su naše učesnice (Sara I Teodora), nastupili u ekipnoj konkurencije za ekipu "Zeta team", gdje im je u poslednjim sekundama meča izmaklo zlatno odličje. Malo je nedostajalo sportske sreće, pa da se i preostala dva naša takmičara (Alan Balić I Balša Vojinović) domognu odličja.Obzirom da se radi o samom početku takmičarske sezone, od karatista Iskre treba očekivati još bolje rezultate.  Sledeći izazovi "Mlade lavove" kako se popularni nazivaju takmičari Iskre očekuju već 30.oktobra na turniru u Nikšiću, koji će biti poslednja provjera pred nastup na izuzetno jakom turniru "Trofej Beograd" koji se održava 8.oktobra'', saopšteno je iz karate kluba Iskra.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.