Zetski dom: 17. septembra koncert gitarskog dua Bulatović - Nikčević
Srđan Bulatović i Darko Nikčević

Zetski dom: 17. septembra koncert gitarskog dua Bulatović - Nikčević

U Kraljevskom pozorištu Zetski dom u nedjelju, 17. septembra sa početkom u 20h biće izveden koncert gitarskog dua Srđan Bulatović i Darko Nikčević

Program koncerta:

Srđan Bulatović - JOŠ NE SVIĆE

Srđan Bulatović - POD GOROM

Darko Nikčević - VRSUTA

Darko Nikčević - DUNJA

Darko Nikčević - SNOVI

Darko Nikčević - SLAVLJE

S. Bulatović, D. Nikčević - POLJEM SE VIJA

Darko Nikčević - ENERGIJA

Srđan Bulatović - SEJDEFA

Srđan Bulatović - AKROBAT

Srđan Bulatović - FISTANLIJA

Srđan Bulatović - FUZIJA

Srđan Bulatović - BALKAN

Darko Nikčević - MEDITERAN

Darko Nikčević - ORIJENT

Darko Nikčević - SUPERNOVA

Srđan Bulatović - POSKOČI

''Srđan Bulatović i Darko Nikčević su koncertni gitaristi i kompozitori. Srđan je doktor klasične gitare (diplomirao je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu u klasi prof. Srđana Tošića, potom magistrirao i doktorirao, takođe na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, u klasi prof. Vere Ogrizović), a Darko je flamenko gitarista i magistar audio tehnologije (završio je Elektrotehnički fakultet u Podgorici, a magistrirao na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, na odseku Audio i video tehnologije). Njihova saradnja počinje 1991. godine i traje do danas kontinuiranim koncertnim izvođaštvom, snimanjem kompakt diskova, koncerata, radio i TV emisija, video spotova'', navodi se u saopštenju Zetskog doma.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.