Pomoću ovih trikova možete zavesti svakog muškarca
Ilustracija

Pomoću ovih trikova možete zavesti svakog muškarca

Kako najbolje zavesti muškarca, na šta muškarci padaju? Vjerovatno ste to pitanje postavili sebi mnogo puta do sada. Evo kako su se oni izjasnili, sudeći prema magazinu "Kosmopoliten".

Muškarcima je zavodljivi pogled najjači afrodizijak, jer će u trenutku rasplamsati njegovu strast, a možete ga dodatno zagolicati osmjehom.

Opšte je poznata izreka da put do muškog srca vodi kroz želudac, pa zato nemojte potcjenjivati svoje kulinarske vještine. Omiljenim jelom uz flašu dobrog vina oborićete ga s nogu.

Muškarci padaju i na žene koje se ne ustručavaju da preuzmu inicijativu, odnosno koje otvoreno pokazuju šta žele i jasno daju do znanja da to žele odmah. Njihova samouvjerenost, odlučnost i sposobnost preuzimanja kontrole u svoje ruke će učiniti da im krv proključa.

Šapnite mu ili dobacite i poneku prljavu riječ, jer će to učiniti da mu se odmah dodatno podigne libido, a ako ste vješti u izvođenju striptiza, nema tog muškarca koji će vam odoljeti.

Neće imati ništa protiv ni ako posjegnete za igračkama, a vjerujemo da ga ni vezivanje neće ostaviti ravnodušnim.

B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.