Modni trikovi koje bi svaka niska cura trebala da zna
Ilustracija

Modni trikovi koje bi svaka niska cura trebala da zna

Nemaju sve djevojke manekensku visinu, pa samim tim ne mogu pratiti ni sve trendove koji stižu iz modnih centara ili sa interneta gdje ih razmatraju uticajne blogerke. Modni poznavaoci tvrde da je moguće biti u trendu i izgledati odlično uz nekoliko pravila koje važe za niže dame.

Kada god možete „uštinite“ se u struku. Naglašen struk će učiniti da noge izgledaju duže, pa će i čitava figura djelovati izduženije.

Još jedan trik za vizuelno povećanje visine je kombinacija kraće suknje i manje ili više špicastih cipela.

Kada je već o obući riječ, nižim damama neće dobro doći obuća sa raznim dodacima, ukrasima, pa čak ni kaišići. Idealno rješenje je cipela koja otkriva ris poput klasične salonke.

cipele

Foto: Ilustracija

Očigledno je da će obuća sa potpeticama učiniti da budemo više, ali postoje i one pripadnice nježnijeg pola kojima ne prijaju visoke štikle.

U tom slučaju, poručuju modni stručnjaci, primjenite pravilo „I mala štikla je bolja od nepostojeće“.

Dugačak kaput koji savršeno stoji samo je jedan od trikova koji Kim Kardašijan, trenutno najpoznatija niska žena na planeti, mnogo koristi.

kimkardaijan

Foto: Screenshot

Kada ste u nedoumici birajte crne stvari jer ništa neće učiniti figuru dužom kao što će to uraditi kombinacija crnih pantalona i čizmica.

Zavolite uske suknje, one su sjajan saveznik nižih djevojaka. Nemojte nikada nositi velike torbe jer ćete pored njih izgledati još manje nego što jeste, poručuju stilisti i dodaju da ćete na taj način čuvati i kičmu jer se nećete savijati pod teretom, prenosi Rts.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.