Tel Aviv: Opljačkani učesnici Eurobasketa
Donatas Motiejunas

Tel Aviv: Opljačkani učesnici Eurobasketa

Nekolicina košarkaša koji nastupaju na Eurobasketu u Tel Avivu, opljačkano je sinoć u hotelu u kojem odsjedaju svi učesnici iz grupe B.

Kako prenosi portal ''Eurohoops'', lopovi su krali novčanike, kartice i satove, a najgore je prošao Litavanac Donatas Motiejunas, koji je ostao bez 6.000 eura!

Sve se dogodilo dok je Motiejunas igrao utakmicu protiv Ukrajine na Evropskom prvenstvu.

"Neću navesti tačnu sumu, a znam da je samo Donatas pokraden. Ostalima, koliko znam, nije ništa ukradeno", rekao je portparol Košarkaškog saveza Litvanije Vajdotas Zajarskas.

Međutim, izvještači sa prvenstva Evrope prenijeli su i da su ostali Motiejunasovi saigrači pokradeni i da su im oteti satovi i kreditne kartice iz hotela.

Sa sličnim problemom prije par dana suočila se i prva zvijezda Njemačke Denis Šruder, koji je u autobusu zaboravio torbu u kojoj je bilo 21.000 eura. Na njegovu sreću, torba mu je ubrzo vraćena, ali sa 500 eura manje. 

Policija je počela istragu povodom svih ovih krađa, javlja Tanjug.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.