KSCG kažnjen: 1000 eura za cigaretu Tanjevića
Bogdan Tanjević

KSCG kažnjen: 1000 eura za cigaretu Tanjevića

Tehnički komitet Fibe je kaznio KSCG sa 2.000 eura zbog dva prestupa.

U oba slučaja je krivac Bogdan Tanjević - nakon utakmice sa Mađarskom nije otišao na pres konferenciju, već je poslao svog asistenta Boška Radovića, zbog čega je KSCG kažnjen 1.000 eura, pišu Vijesti.

Isti iznos će crnogorska kuća košarke morati da plati zbog toga što je 70-godišnji stručnjak pušio u svlačionici poslije meča sa Mađarima. 

Ako bi opet neko iz reprezentacije zapalio cigaretu, KSCG bi bio kažnjen 2.000 eura, a globa bi se za svaki naredni izgred udvostručavala. 

Tako bi treća cigareta koštala četiri, četvrta osam, peta 16.000 eura...

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.