Novi trend na pomolu: Talasaste usne i obrve
Foto: RTS

Novi trend na pomolu: Talasaste usne i obrve

Pripadnice nježnijeg pola obično se dosta namuče da bi precizno iscrtale obrve ili nakarminisale usne.

Ukoliko „trend talasa“, koji se pomalja na društvenim mrežama, bude zaista zavladao svijetom, djevojke će tek morati da se pomuče da bi se našminkale.

Usnef1

Uprkos tome što na prvi pogled izgleda kao da je ruž nanesen neprecizno, u pitanju je proces koji zahtijeva više vremena, pažnje, pa i živaca.

Ovako ukrašene usne ili obrve nisu predviđene za svakodnevne aktivnosti poput odlaska na posao, na fakultet ili u školu, poručuju vizažisti.

Usnef4

Naravno, ukoliko ovakav artistički pristup uljepšavanju uopšte bude postao popularan.

Sve je počelo kada je jedna šminkerka vidjela fotografiju obrva koje su imale bliski susret sa korisnikom Fotošopa i prenijela tu ideju na lice.

Usnef5

Uslijedilo je, kako to obično biva, još pokušaja od kojih su neki završili na internetu. Talasastim obrvama nije trebalo mnogo da se „prošire“ po društvenim mrežama, a zatim su talasi prešli i na usne.

RTS

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.