Nova sezona Zvezda granda bez Marije: Evo zbog KOGA napušta žiri
Marija Šerifović

Nova sezona Zvezda granda bez Marije: Evo zbog KOGA napušta žiri

Nakon što se u javnosti pojavila informacija da Viki Miljković napušta svoje mjesto u žiriju "Zvezda Granda" zbog američke turneje, prije samog početka emitovanja nove sezone nazire se još jedan skandal.

Naime, kako izvor magazina "Svet" navodi, postoje jasne indicije da će stopama Miljkovićeve krenuti i Marija Šerifović.

Riječ je o sukobu koji je izbio ovog ljeta, a u kom je Marija brutalno izvrijeđala Bosančevu ćerku Džidžu i time diskreditovala njen ugled i ugrozila karijeru, zbog čega Stojković na sve načine pokušava da se riješi Šerifovićeve.

Ipak, prema ovim navodima Saša Popović ne popušta pred Bosančevim urgiranjima i ostaje pri svojoj odluci da ih oboje želi u stalnoj postavci žirija "Zvezda Granda" i u narednoj sezoni.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.