OVO su znaci da si najbolja ljubavnica koju je ikad imao
Ilustracija

Njegova boginja seksa

OVO su znaci da si najbolja ljubavnica koju je ikad imao

Žene uvijek žele potvrdu svog uspjeha. Da l’ to bilo na poslu, kod kuće među svojim ukućanima, a ponajviše u krevetu, one žele da to da znaju, radi samopotvrđivanja.

Ako mislite da vaš partner nije zadovoljan vašim seksom, provjerite ovih osam znakova i možda se razuvjerite.

1. Njegova rutina oporavka nakon seksa može se uporediti s rutinom profesionalnih sporista.

2. Imao je više od jednog orgazma tokom vašeg seksa, što je vrlo impresivno.

3. Zaspao je doslovno odmah nakon seksa. Shvati to kao kompliment, a ne kao nedostatak interesovanja za maženje, jer je dobio šta je htio.

4. Vozio je po mećavi/odložio je dugo planirani dogovor/zanemario činjenicu da je imao naporan dan samo kako bi došao kod tebe na seks.

5. Na njegovom licu je veliki, glupavi osmijeh, koji se ne skida s njegovog lica.

6. Baš nikada nije odbio seks s tobom, čak i kada je bio jako umoran.

7. Nikada ne požuruje predigru, jer želi da uživa u svakoj sekundi.

8. Naučila si ga nekoliko novih poza, uvela nekoliko fetiša i predstavila mu seks igračke za koje nije znao da postoje. Šta muškarac može više da poželi?

Index.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.