Mekgregor rizikuje život ako nastavi da boksuje?
Foto: nytimes.com

Mejveder Senior uputio savjet

Mekgregor rizikuje život ako nastavi da boksuje?

Flojd Mejveder Senior, otac američkog boksera, rekao je da Konor Mekgregor rizikuje život ako nastavi da boksuje.

Mejveder je u noći između subote i nedjelje tehničkim nokautom u 10. rundi savladao Mekgregora u "borbi vijeka", čime je u penziju otišao bez poraza u 50 mečeva.

Iako je Irac najavljivao da će srušiti do tada najbogatijeg aktivnog sportistu na svijetu, nije imao apsolutno nikakve šanse.

"Ne, nisam impresioniran. Nikada nisam vidio nekoga koji je tako govorio, a onda ušao u ring i borio se na onakav način. Njegova borba je bila patetična – svi ti zabranjeni udarci, pokušaji da nekoga udarite u potiljak i sve ostalo. Bilo je ludo", rekao je Senior. 

On je potom naveo da Konor mora da promjeni stil jer rizikuje da pogine u ringu. 

"Da vam nešto kažem – ako nastavi tako da boksuje, neko će ga ubiti". 

Poli Malinjagi, nekadašnji sparing partner sa kojim se Mekgregor posvađao, ušao je u sukob sa Ircem nekoliko dana prije borbe, a na pitanje da li bi ušao u ring sa 'Ozloglašenim', dao je zanimljiv odgovor. 

"Je***o da, zašto da ne? To je najlakša 'lova' koju mogu da napravim", rekao je, a onda nastavio: 

''On nije najvoljeniji lik. Slušajte, sve što sam rekao o njemu se ispostavilo tačnim. Ne možete da promijenite ovaj video, ne možete da promijenite ovu borbu. Na početku će vas zabrinuti, ali kada krenete da ga 'lomite', on će ustupiti. Počeo je da udara sve manje i manje i na kraju, kada se umorio, nije ni boksovao. Teturao se kao da je povrijeđen, a nije bio toliko. Mejveder ga jeste povrijedio, ali ne toliko ozbiljno", rekao je Malinjagi, prenosi B92.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.