Mekregor teži od Mejvedera: Proći ću kroz njega
Foto:Screenshot

Spektakl u vegasu

Mekregor teži od Mejvedera: Proći ću kroz njega

UFC šampion Konor Mekregor bio je skoro dva kilograma teži od Flojda Mejvedera na zvaničnom mjerenju, 24 časa pred meč vijeka, kako ga nazivaju promoteri.

Posle silnog natezanja na pozornici, Mejvederu je izmjerena težina od nešto više od 67 kilograma, dok je njegov 11 godina mlađi protivnik bio skoro dva kilograma teži.

"Težina ne pobjeđuje. Borbe dobija borba", rekao je Mejveder. "Ne opterećujem se time da je ovo moja poslednja borba. Ovo će, takođe, biti poslednja borba za Mekregora".

Komentarišući činjenicu da je publika u sali većinom na strani njegovog protivnika, "Mani men" je rekao da "navijači ne dobijaju borbe".

Mekgregor je bio puno provokativniji, navodeći da je Mejveder "u najgoroj formi" od kada ga prati.

"Proći ću kroz njega", rekao je Mekgregor.

Borba u Las Vegasu održava se u noći između subote i nedelje.

RTS

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.