Ivanin rezultat vrijedan divljenja, rođena da pobjeđuje
Prijem kod Janovića

Janović priredio prijem

Ivanin rezultat vrijedan divljenja, rođena da pobjeđuje

Šesnaestogodišnja džudistkinja Ivana Nikolić, još jedan je dokaz da u Crnoj Gori stasava generacija raskošnih sportskih talenata, čije vrijeme tek dolazi, poručio je ministar sporta Nikola Janović na prijemu koji je u njenu čast priredio u Ministarstvu sporta, nakon što je na nedavno završenom svjetskom prvenstvu u Čileu osvojila srebrnu, a na evropskom u Litvaniji bronzanu medalju.

"Ivana je zablistala ovog ljeta, ali sam siguran da njeno vrijeme tek dolazi. Osvojiti u maltene mjesec ipo dvije medalje, prvo krajem juna bronzanu na Prvenstvu Evrope, a samo mjesec kasnije srebrnu medalju na svjetskom prvenstvu, rezultat je vrijedan divljenja iza kojeg stoje veliki rad i odricanje, što je za svaku pohvalu i poštovanje", ocijenio je Janović.

On je srca čestitao mladoj džudistkinji na fantastičnom uspjehu, koji kako je rekao, služi na čast njenim roditeljima, njenoj porodici, reprezentaciji i posebno državi Crnoj Gori.

"Ivana je jos jedan dokaz da u našoj zemlji stasava generacija raskošnih sportskih talenata, na šta sam ja kao ministar sporta beskrajno ponosan", naglasio je Janović u razgovoru sa mladom crnogorskom džudistkinjom.

Na desetine Ivaninih do sada osvojenih medalja, njena samodisciplina, ljubav i strast koju od malena gaji prema džudou, govore da je rođena da pobjeđuje, kazao je ministar sporta i poručio "Ivana, vidimo se u Tokiju!".

Mlada crnogorska reprezentativka Ivana Nikolić, uzdanica je kadetske džudo reprezentacije, vrhunska mlada takmičarka koja već važi za jednu od najtalentovanijih dzutistiknja Evrope. Džudo trenira od svoje šeste godine u klubu "Straševina" u Nikšiću.

Perspektivna kadetkinja učenica je za primjer i ponos nikšićke gimnazije „Stojan Cerović“, rodnog grada i države.

"Kao reprezentativka imam dužnost da širom svijeta i Evrope na dostojanstven način branim boje svoje voljene Crne Gore i zato obećavam da ću nastaviti vrijedno da treniram kako bih se na takmičenjima koja predstoje pokazala u najboljem svjetlu", poručila je Ivana.

Prijemu kod ministra sporta prisustvovala je i Jelena Šutović, koja se kao Ivanin trener zahvalila ministru sporta na njegovoj dosadašnjoj podršci da Ivana stigne do evropskog i svjetskog džudo trona.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.