Edukacija o zdravim životnim navikama

Karate kamp

Edukacija o zdravim životnim navikama

Karate klub Iskra već drugu godinu za redom, pod sloganom "Djeca ne pamte dobre dane ispred televizora" organizovala karate kamp u cilju priprema za predstojeću takmičarsku sezonu.

Lokacija je i ovog puta bila ista – Etno selo Montenegro koje se nalazi u blizini Plužina. Selu koje se nalazi na 1000 met n.v. u netaknotoj prirodi.

Karatisti Iskre, ovog puta su bili pojačani sa sportskim prijateljima iz karate kluba "Zeta team" iz Golubovaca, koji su pod rukovodstvom Vuka Žarića, Toka Raičevića, Mirka Ivanovića i Nenada Vojinovića unapredjivali svoje znanje iz ove plemenite vještine.

4

Pored karate vještine, ovaj kamp je imao za cilj edukaciju i povećanje stepena svijesti o zdravim životnim navikama, poboljšanje i unaprijedjenja zdravlja, kao i zbližavanje i povezivanje omladine.

"Imajući u vidu brojna nova prijateljstva takmičara iz Podgorice, Danilovgrada i Golubavaca možemo zaključiti da je kamp opravdao očekivanja", poručili su iz Karate kluba Iskra.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.