Mark Valberg najplaćeniji glumac u 2017.godini
Mark Valberg

Magazin Forbs

Mark Valberg najplaćeniji glumac u 2017.godini

Glumac Mark Valberg nalazi se na vrhu danas objavljene liste najplaćenijih glumaca magazina Forbs sa zaradom od 68 miliona dolara.

Valberg je, prema procjeni Forbsa, u posljednjih 12 mjeseci dospio na prvo mjesto zahvaljujući filmovima "Transformersi: Posljednji vitez" i "Daddy's Home 2".

On je skinuo s trona Dvejna Džonsona koji se sada nalazi na drugoj poziciji sa zarađenih 65 miliona dolara.

Džonson je ostao u vrhu tabele zahvaljujući honorarima za seriju "Igrači" i filmske adaptacije "Čuvara plaže" koja je zabilježila skromnu zaradu na bioskopskim blagajnama.

Glumac Vin Dizel zauzeo je treće mjesto sa zaradom od 54,5 miliona dolara, a na četvrtom mjestu se nalazi Adam Sendler sa zarađenih 50 miliona dolara.

U prvih pet najplaćenijih glumaca nalazi se i Džeki Čen sa 49 miliona dolara.

Među prvih 20 nalaze se i Šaruk Kan, Salman Kan, Tom Kruz, Akše Kumar, Tom Henks i drugi.  Zarada prvih 20 glumaca na Forbsovoj listi najplaćenijih ukupno iznosi 720 miliona dolara.

Mjesto najplaćenije glumice zauzela je Ema Stoun sa 26 miliona dolara, na drugom mjestu se nalazi Dženifer Aniston sa 25,5 miliona dolara, a na trećem Dženifer Lorens sa 24 miliona dolara.

Među prvih 10 najplaćenijih glumica nalaze se Mila Kunis, Ema Votson, Šarliz Teron, Džulija Roberts i druge. One su u posljednjih 12 mjeseci ukupno zaradile 488 miliona dolara.

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.