Nikšićanin Jovo Damjanović potpisao za PSG
Jovo Damjanović

Nikšićanin Jovo Damjanović potpisao za PSG

Rame uz rame sa Karabatićem, Omejerom, Hansenom i ostalim rukometnim gromadama. Dvadestogodišnji Nikšićanin, Jovo Damjanović, jedan od najvećih bisera svjetskog rukometa na poziciji pivota, novi je član rukometnog giganta iz Francuske.

"Talentovani Crnogorac pojačanje je koje će pomoći da se konsoliduje pozicija pivotmena, doprinoseći većoj snazi napada klupskog viceprvaka Evrope“, navodi se na fejsbuk stranici PSG-a.

Damjanović, aktuelni reprezentativac Katara, sa kojim je postao i viceprvak svijeta iz 2015. godine, napravio je skoro dvogodišnju pauzu zbog povrede, a njegov povratak na teren, tokom juniorskog Svjetskog prvenstvu u Alžiru, pratili su čelnici PSG-a i  procijenili da je Nikšićanin spreman za društvo najboljih.

"Veliko priznanje za mene. Ogroman korak u karijeri. Teško je naći riječi“, kaže kratko za portal Onogošt Damjanović koji je potpisao sa Francuzima dvogodišnji ugovor.

21040742102098859563612111894496790n

"Nijesam oklijevao ni trenutak u odluci da se priključim klubu koji u svojim redovima ima najbolje rukometaše na planeti i koji će ove godine jurišati na klupsku titulu prvaka Evrope. Nadam se da ću napredovati i uklopiti se u tim. Protekli period bio je težak period opravka, na relaciji Nikšić – Katar. Puno za svoj oporavak dugujem i ekipi City Fitnesa iz Nikšića koja je dala ogromni doprinos“, kaže na kraju Jovo.

Nikšićanin je rukomet počeo da trenira u nikšićkoj Sutjesci odakle je prešao da igra za selekciju Katara.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.