25. i 26. avgusta kasting za izbor predstavnika CG za princa i princezu svijeta
Foto: dress trends, ilustracija

Hotel City Podgorica

25. i 26. avgusta kasting za izbor predstavnika CG za princa i princezu svijeta

Finalni kasting za izbor predstavnika Crne Gore za Princa i Princezu Svijeta,za djecu od 3 do 16 godina održaće se 25. i 26.avgusta.

KAko je saopšteno iz modne agencije "Sara Montenegro", pored takmičenja Miss and Mister World for children,gdje su naša djeca uspješno već dvije godine predstavljala Crnu Goru, dizajner Aleksandar Dado Jovanović ,dobio je ekskluzivno pravo i za ovo takmičenje, "da se naša djeca takmiče na ovako prestižnom svjetskom takmičenju".

"Takođe on je i vlasnik licence Kids Fashion Week-a koji će se uskoro održati po drugi put u CG", saopšteno je.

Prince and Princess World održaće se od 24.septembra do 4.oktobra, u Bodrumu – Turska , gdje se inače održava i Mis i Mister Svijeta za djecu.

"Dva velika finalna kastinga za djecu od 3 do 16 godina za Crnu Goru, održaće se 25.avgusta i 26.avgusta ,petak i subota, u hotelu City u Podgorici, sa pocetkom u 18h, kada će se i odrediti ko će Crnu Goru predstavljati na ovom svjetskom takmičenju. Sve informacije roditelji mogu dobiti na broj telefona +382 68 005 766", zaključeno je u saopštenju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.