Slađana druga na polumaratonu na Palama
Slađana Perunović, arhiva

Slađana druga na polumaratonu na Palama

Crnogorska atletičarka Slađana Perunović osvojila je drugo na međunarodnom polumaratonu na Palama.

Perunović je trku završila za sat, 25 minuta i 28 sekundi, prenosi CdM pozivajući se na Minu.

Pobijedila je Kenijka sa bosanskim pasošem, Lusija Kimani, u vremenu sat, 24 minuta i 34 sekunde.

Kao trećeplasirana završila je Dajana Đindo iz Bosne i Hecegovine (2:05,00).

vfQktkqTURBXy9lNGYwMGVlYmE3N2JhMmY2Yzg4NTIyYmVjMGZjNjJhMi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Foto: Srna, Kimani i Živanović

U konkurenciji atletičara slavio je Darko Živanović iz Srbije (1:19,34), ispred reprezentativaca BIH, Alije Imamovića (1:19,45) i Zaima Šumana (1:20,01).

Od crnogorskih atletičara najbolji rezultat ostvarili su Nikšićani, Dragutin Radojičić (1:32.00) i Veselin Petrušić, koji su zauzeli šesto i sedmo mjesto.

Trener AK Nikšić, Drago Musić kazao je da je zadovoljan postignutim rezultatom Slađane Perunović.

“Posebno ako se ima u vidu velika vrućina tokom trke. Najbolja potvrda toga su razlike u vremenima između atletičara i atletičarki. Perunović je mogla i do boljeg rezultata, ali šta je tu je idemo dalje. Ostalii takmicari su istrčali u okviru svojih mogućnosti”, kazao je Musić.

Nastupilo je više od 100 atletičara iz Regiona.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.