Biciklisti Cerović, Đapić i Mulić na Svjetskoj listi
Ilustracija

Skromni rezultati

Biciklisti Cerović, Đapić i Mulić na Svjetskoj listi

Za razliku od predhodnih godina kada se radi o rejtingovanim trkama iz Kalendara Međunarodne biciklističke unije u planinskom biciklizmu crnogorski biciklisti su do sada zabilježili dosta skromne rezultate, jer su se na Svjetskoj listi našla samo tri naša takmičara, saopšteno je iz Biciklističkog saveza Crne Gore.

Za sada najbolje plasiran je Goran Cerović iz Biciklističkog kluba "Pljevlja" koji se  sa 118 osvojenih svjetskih bodova nalazi  na 279 mjestu.

20170818200914
Slijedi Igor Đapić član bjelopoljskog "Ciclomonta" koji je sa 90 svjetskih bodova 393 na svijetu, pa Demir Mulić- član novoformiranog "MFR Team" iz Podgorice na  925 mjestu  sa osvojena 22 svjetska boda.

20170818200937

20170818200951

"Kakav bi bio plasiran  Stefana Bajčete-, takmičara "Mornara" iz Bara od koga se na startu takmičarske 2017. godine puno očekivalo možemo samo nagađati, jer je mladi i talentovani Baranin u trenutku kada je bio u pounoj formi na startu sezone imao težu povredu, zbog koje se sve do sada nije takimičio", saopšteno je iz Saveza.

Ovogodišnja biciklistička sezona trajaće kako kažu,  još samo dva mjeseca.

"Biće to prilika da crnogorski biciklisti osvoje nove bodove i poprave trenutne plasmane. To se prije svega odnosi na mladog Baranina Stefana Bajčetu koji se oporavio i sa nestrpljenjem očekuje šansu da u dresu Reprezentacije Crne Gore osvoji prve svoje Svjetske bodove od kada je  iz juniorske u 2017. godini- prešao u kategoriju mlađih seniora", kazali su iz Biciklističkog saveza.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.