Crna Gora poražena od Italije
Foto: Italbasket

Sjutra sa Francuskom

Crna Gora poražena od Italije

Košarkaši Crne gore poraženi su od Italije 67:66, na startu turnira u Tuluzu.

Crna Gora je većim dijelom meča kontrolisala dešavanja na parketu, ali nije uspjela da prelomi meč.

"Crveni" su prvu četvrtinu dobili 20:14, da bi na poluvremenu imali plus 13. Izabranici Bogdana Tanjevića su u završnici trećeg perioda imali deset poena prednosti, ali su "azuri" nakon trojke Barnsa sa zvukom sirene prišli na minus sedam.

To je dalo krila Italiji koja je serijom 16:2 u posljednjem kvartalu povela 62:55. Crna Gora je prišla na 62:61, na 57 sekundi prije kraja, ali nije imala snage za preokret...

Crna Gora sjutra od 20 i 30 igra sa Francuskom.

Rtcg

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.