Crnogorka Sanja Brnović nova ljubav Marka Jarića?
Sanja Brnović

Romansa traje već 2 mjeseca

Crnogorka Sanja Brnović nova ljubav Marka Jarića?

Nakon brojnih afera u koje je bio umiješan bivši srpski košarkaš Marko Jarić, čini se da se konačno skrasio i ljubav našao u ljepotici Sanji Brnović, objavili su beogradski mediji.

Naime, Marko više od dva mjeseca uživa u vezi sa bivšom učesnicom "Velikog brata". Upoznali su se u Crnoj Gori, a kako je poznato da Marko voli lijepe žene, Sanja mu je odmah zapala za oko.

KolosrecedobijanovuvoditeljkuSanjaBrnovicmenjaSoraju

''Kako su oboje odmarali na istom mjestu u Crnoj Gori, bilo je pitanje vremena kada će Marko krenuti da osvaja Sanju, jer se na prvu loptu vidjelo da mu se baš dopala. Poslije nekoliko dana od upoznavanja ponovo su se vidjeli i započeli vezu. Oni od početka od imaju dogovor da svoj odnos strogo kriju od javnosti. Jarić je taj koji je naročito oprezan i nikako ne želi da se za njih sazna'', navodi izvor beogradskog tabloida "Alo".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.