Sa maslinovim uljem do savršeno nježnih stopala
Ilustracija

Sa maslinovim uljem do savršeno nježnih stopala

Nježna koža na stopalima s godinama postaje veoma gruba i nije lako vratiti joj mekoću, čak ni kada je svakodnevno mažete hranljivim kremama. Probajte da primjenite ovaj tretman jer je veoma efikasan.

Uveče prije spavanja, potopite noge u toplu vodu, u koju ste dodali sok od jednog limuna. Poslije desetak minuta ih obrišite peškirom i utrljajte ekstra cijeđeno maslinovo ulje.

Sačekajte nekoliko minuta pa uradite to ponovo ako je koža na petama toliko suva da je odmah sve upila. Navucite male najlon kese (za zamrzivač), a preko obujte pamučne čarape i lezite.

Dovoljno je da ovo radite jednom nedjeljno i stopala će biti nježnija, a kasnije možete i jednom mjesečno, pišu Novosti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.