Divanović: Koalicija za orden
Nikola Divanović

Divanović: Koalicija za orden

Vijest o lokalnom prvaku Nove srpske demokratije - Dragoljubu Bulatoviću, bliskom saradniku Željke Vuksanović, predsjednice opštine Kolašin, koji je, prema pisanju štampe, odnedavno i prvak četničkog pokreta, zapravo je priča o jednoj super-harmoničnoj lokalnoj koaliciji, navodi se u saopštenju Nikole Divanovića iz Službe za informisanje Demokratske partije socijalista Crne Gore

Sloga i harmonija, kako navodi, po mjeri predsjednice kolašinskog SDP, koja je ne tako davno, na tribini partije Andrije Mandića, izjavila: „Sve razlike, koje su prave, posebno ove koje su izmišljene stavimo, ne samo po strani...sada smo svi isti, zbog toga što moramo donijeti odluke koje će zaustaviti propadanje na državnom nivou" .

"Nakon najnovijih dešavanja u Gornjem Zaostru, samo bi zluradi bili u stanju da posumnjaju u državotvornu viziju predsjednice Opštine Kolašin. Jer kako bismo drugačije tumačili to što je njen politički recept primijenjen u Kotoru, Budvi pa i u Herceg Novom gde je SDP sa svojim kapitalom od čitavih pola mandata dala doprinos koaliciji čiji su konstituenti sljedbenici četničke ideologije (sa ili bez ordena)", navodi  Divanović.

Prema njegovim riječima tako svi skupa valjda  vjeruju da su "na pravoj strani istorije" na kojoj je sudeći po njihovim ideološkim razlikama, jedini pravi zajednički interes, onaj materijalni.

"Dakle, da se vratimo četniku- savjetniku: ukoliko orden nije za hrabrost, vjerovatno je za skromnost kad Dragoljub neće o njemu javno. Jedino što skromnost i jednina ne idu skupa, to je prisvajanje zasluga a Dragoljub je ipak dio Željkinog tima. Zato i zasluge na ravne časti. U protivnom bi to bila unutarkoaliciona “pohara“", zaključuje se u saopštenju.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.