Suarez će odsustvovati do 5 nedjelja sa terena zbog povrede koljena
Luis Suarez

Povreda tokom meča sa Real Madridom

Suarez će odsustvovati do 5 nedjelja sa terena zbog povrede koljena

Fudbaler Barselone Luis Suares odsustvovaće do pet nedjelja sa terena zbog povrede desnog koljena, saopštio je danas Fudbalski savez Urugvaja.

Suares se povrijedio sinoć, u 85. minutu druge utakmice Superkupa Španije, u kojoj je njegova ekipa izgubila od Real Madrida sa 0:2. Real je ukupnim rezultatom 5:1 osvojio Superkup. 

Urugvajski fudbaler će odsustvovati do pet nedjelja sa terena i propustiće utakmice u španskom prvenstvu protiv Betisa, Alavesa, Espanjola i Hetafea. Suares neće igrati ni utakmicu prvog kola Lige šampona, 12. ili 13. septembra. 

On će, takođe, zbog povrede propustiti i dvije utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, koje će Urugvaj 31. avgusta u Montevideu igrati protiv Argentine i 5. septembra protiv Paragvaja u Asunsionu, javlja Beta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.