Žena preživjela pad automobilom sa sedmog sprata (VIDEO)
Foto: Youtube/Screenshot

Teksas

Žena preživjela pad automobilom sa sedmog sprata (VIDEO)

Žena koja je svojim BMW-om sletjela sa 7. sprata jedne garaže u Ostinu, u Teksasu, oporavlja se od povreda i najavljuje tužbu protiv vlasnika objekta.

Kristi Boumer (49) preživjela je tešku nesreću u julu, kada je prilikom parkiranja u garaži slučajno ubrzala svojim automobilom, probila žičanu ogradu i nakon pada sa sedmog sprata udarila u asfalt prednjim dijelom vozila, koje se zatim prevrnulo na krov. 

Trenutak kada je BMW 328i kabriolet udario u tlo zabilježile su sigurnosne kamere, a na snimku se vidi da su nesrećnoj ženi brzo pritekli u pomoć radnici sa obližnjeg gradilišta:

Kristi je zatim prevezena u bolnicu gdje su joj konstatovane teške povrede kičme, noge i grudne kosti, kao i unutrašnja krvarenja. 

Ona je najavila da će podnijeti tužbu protiv vlasnika garaže jer ograda nije bila dobro obezbijeđena.

Inače, sličan incident u istoj garaži dogodio se i u septembru 2016. kada jedan 24-godišni vozač probio svojim autom ogradu na najvišem nivou objekta, a od pada ga je spasila upravo žičana ograda koja je zadržala njegov SUV da ne padne sa ivice, prenosi B92.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.