Prva pobjeda Crne Gore na turniru u Kini
Foto:KSCG

Sjutra igraju protiv Srbije

Prva pobjeda Crne Gore na turniru u Kini

B reprezentacija Crne Gore ostvarila je prvu pobjedu na turniru u Kini.

B reprezentacija Crne Gore ostvarila je prvu pobjedu na turniru u Kini, koji se održava u gradovima Dalijan i Ksian pod pokroviteljstvom kompanije PEAK koja je sponzor opreme Košarkaškog saveza Crne Gore – izabranici Vladimira Todorovića na startu drugog turnira u Ksianu savladali su kineski tim Bayi 88:75 (24:22, 18:19, 27:20, 19:14).

Na prvom turniru koji je održan u Dalijanu, ''crveni'' su poraženi od Srbije, Litvanije i tima kineske pokrajine Liaoning.

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bili su Vukota Pavić sa 20 i Miloš Popović sa 15 poena, a dvocifren učinak imao je i Milić Starovlah sa 11. Emir Hadžibegović je meč završio sa devet poena, dok je Mašan Vrbica upisao 12 asistencija.

Crna Gora će  sjutra igrati protiv Srbije.

KSCG

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.