Mladi vaterpolisti večeras sa Mađarskom

SP Beograd

Mladi vaterpolisti večeras sa Mađarskom

Nakon što je mlada vaterpolo reprezentacija Crne Gore savladala Australiju 16:5, plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Beogradu. Izabranici Veljka Uskokovića igaće večeras četvrtfinale sa Mađarskom.

Trener Veljko Uskoković kaže da su prošl izuzetno jaku selekciju, te da je ekipa Mađarske favorit, jer ima nekoliko A reprezentativaca, međutim siguran je i da naši vaterpolisti polako podižu formu.

– Očekujem neizvjestan meč i nadam se da možemo proći u polufinale, rekao je Uskokovć.

Susreti četvrtfinala 11. avgust:

16:40h Grčka – Španija

18:00h Hrvatska – SAD

19:20h Srbija – Italija

20:40h Mađarska – Crna Gora

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.