Crna Gora poražena od Španije
Foto: wc2017.srbwp.rs

Crna Gora poražena od Španije

Juniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore poražena je od Španije 17:12 u trećem meču na Svjetskom prvenstvu u Beogradu.

To je drugi poraz izabranika Veljka Uskokovića nakon startnog od Hrvatske, te pobjede nad Holandijom.

Mlade "ajkule" u posljednjem kolu igraju sa Japanom i najvjerovatnije zauzeće treće mjesto u grupi B, pa će u osmini finala igrati sa drugoplasiranom selekcijom iz grupe C, a to će biti poraženi iz sjutrašnjeg meča Srbije i Australije.

Nikola Moskov je bio najefikasniji kod Crne Gore sa pet golova, Blažo Mitrović je dodao tri, a po jednom su se u listu strijelaca upisali Nikolas Saveljić, Aleksa Ukropina, Filip Gardašević i Vladan Spaić.

Alvaro Granados i Alehandro Bustos su nosili Špance do pobjede, obojica su postigli po četiri pogotka.

Crna Gora - Španija 12:17 (4:4, 5:4, 0:5, 2:4)

Igrač više: Crna Gora 11 (5), Holandija 7 (4), Peterci: Crna Gora 1 (1)

Crna Gora: Tešanović 7 odbrana, Matković, Franeta, Saveljić 1, Mitrović 3, Vujašević, Ukropina 1, Gardašević 1, Radović, Moskov 5, Spaić 1, Grgurević, Mandić 2 odbrane.

Španija: Toras 9 odbrana, Gomez 1, Granados 4, Karasko 1, Kalatrava 3, Valverde 3, Rodrigez, Tahulj 1, Bustos 4, Garsija, De la Fuente, Saez.

Rtcg

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.