OVAJ izum će promijeniti život djevojkama sa velikim grudima (FOTO)
Foto: Instagram

OVAJ izum će promijeniti život djevojkama sa velikim grudima (FOTO)

Odmah da se razumijemo - ne pričamo o peškiru koji se brzo suši ili je napravljen od mekanog materijala posle kojeg će vaša koža progovoriti tri svjetska jezika, već o čistoj genijalnosti koje se niko do sad nije sjetio.

Erin Robertson je zvanična boginja među djevojkama koje imaju velike grudi. One je slave, one je pozdravljaju u komentarima na Instagramu zbog njenog izuma. Naizgled urnebesan, ali genijalan.

 

d3257b3cf217c8eefdaeb91a84f13589

Erin je patentirala "Ta-ta Towels", odnosno peškir za grudi. Peškir se stavi oko vrata, grudi se smjeste u predviđeni dio peškira i Voila - stvar rešena. Ovaj proizvod je najviše namijenjen devojkama koje imaju velike grudi i koje se bore sa tijesnim ili neadekvatnim brusevima.

"Bez obzira da li ste u spa centru, teretani ili šetate u svom domu - Ta-Ta Towl je novi najbolji prijatelj vaših grudi", napisala je Robertson na Instagramu.

c5944687a7bfa66ea96ccfdc9aa52de3

Kako je objasnila, ovaj tip peškira je odličan za majke koje doje i koje imaju osjetljive grudi i bradavice.

ee6fbdc1efe0cae625beb353b40c2708

Biznis sa peškirima je tek počeo, ali ako ovo ne zaživi, bićemo razočarani u čovječanstvo.

Noizz.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.