Podmladite vaginu tokom seksa, a evo i kako
Ilustracija

Prednosti orgazma

Podmladite vaginu tokom seksa, a evo i kako

U eri opšteg podmlađivanja, nerijetki su i zahvati podmlađivanja vagine. A upravo ovaj "zahvat" možete da obavite tokom seksa.

Nauka nas je već ubijedila da seks ima brojne blagodijeti po zdravlje: poslije njega se osjećate dobro, produžuje životni vijek, poboljšava san, podstiče apetit i čini nas srećnim.

Ali, postoji još jedna fizička prednost orgazma - on prirodno pomlađuje vaginu.

Prema istraživanju Elene C. Arias iz španske klinike za estetsku hirurgiju "Graal Clinic" redovni orgazmi pomažu "u održavanju mladolikog izgleda vaginalnog područja", kao što trbušnjaci djeluju na trbušne mišiće.

"U trenutku orgazma u klitorisu raste krvni pritisak, povećava se napetost mišića na tom području i sve se zateže," objasnila je doktorka za "The Sun".

Inače, pomlađivanje vagine poslednjih godina je sve popularniji estetski zahvat, a Elena Arias kaže da redovan seks ima isti učinak kao i odlazak kod hirurga.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.