Još 4 dana do koncerata: Dina Merlina, Dženana Lončarevića i Lexington benda

Ulcinj 5. i 6. avgust

Još 4 dana do koncerata: Dina Merlina, Dženana Lončarevića i Lexington benda

Sitno brojimo do početka najveće žurke na Balkanu, kako su organizatori najavili koncerte - Dina Merlina, Dženana Lončarevića i Lexington benda, na Pearl plaži u Ulcinju, 5. i 6. avgusta. Posljednji kontigent ulaznica pušten je u prodaju krajem prethodne sedmice a kako ističu iz organizacije, još malo karata ostalo je za nastupe izvođača koji će posjetiocima priuštiti provod o kojem će se dugo pričati.

Publika, kako domaća, tako i iz regionalnih zemalja, oba dana, uživaće i u dnevnim žurkama.

Petog avgusta sa početkom u 11 h,  uz dj-eve Viva /Izrael/ i Mona /Španija/ i elektronski zvuk koji će publiku zagrijavati do 20h, kada stejdz preuzima Dženan Lončarević.Nakon dvočasovnog koncerta ovog pjevača slijedi nastup Dina Merlina, zakazan za 22 h, koji će publici prirediti nezaboravno muzičko veče, prožeto kako njegovim starim hitovima tako i pjesmama sa posljednjeg albuma, Hotel Nacional.

Dino Merlin u Ulcinj dolazi nakon koncerta koji je održao u rasprodatoj Areni u Puli u Hrvatskoj i fantastičnim koncertom u Tvrđavi Ostrožac, kod Casina u BiH.

Spektaklom na jednoj od najljepših pozornica na Mediteranu, ovaj kantautor je još jednom potvrdio kako uživa status regionalne megazvijezde.

Kako plaža, more, pijesak daju posebnu draž ovom muzičkom događaju, tako Merlin i obećava da će publika iz Ulcinja ponijeti samo najljepše uspomene..

Sjutradan, šestog avgusta, dnevne žurke počinju u 15 h uz Bangladeks i dj Deu Tošić , dok je takozvana ,,Najveca žurka na plaži,, zakazana za 21h, uz bend koji vole kako mlađe tako i starije generacije - Lexington , koji će pjevati i svoje numere i pjesme njihovih kolega.

legsington

Za koncert Dina Merlina, Dženana Lončarevića, Lexington benda ali i nastupe renomiranih dj-va, u Ulcinju, na Pearl plaži, produkcijski tim priprema puno iznenađenja i zato ne propustite šansu da budete dio spektakularnih koncerata i osigurajte vašu ulaznicu na vrijeme.

Organizatori su kazali da je vrlo malo ulaznica ostalo je za oba dana. 

Mreža Gigstix, na trafikama Tobacco S-Press, na prodajnim mjestima mreže Eventim.

Pearl Beach Velika plaža, Ulcinj

Delta City, Podgorica

Hercegovačka ulica, Podgorica

Šetalište ispred Robne kuće, Bar

Šetalište ispred lokala "Planet", Bar

Restoran Kulla, Rožaje

Magaza, Sarajevo

Kafeterija VIP u Ulcinju, Mala plaža

Tampiko plaža u Ulcinju

Bg naselje Štoj

Dobre Vode – Veliki pijesak, restoran Plavi Jadran

Organizovan je prevoz iz nekoliko crnogorskih gradova, sa više polazaka tokom dana. Posjetioci se pozivaju da rezervišu mjesto na vrijeme jer se očekuje rekordna posjećenost a organizatori nikog ne žele da uskrate za prisustvo najposjecenijem koncertu u Crnoj Gori, u prethodnih 5 godina.

 Više informacija na br. telefona  + 382 69 / 793 - 893

Nedaleko od Peral plaže, obezbijeđen je kamp i parking.Organizatorije poručuju da se u Ulcinj krene ranije zbog najavljenih gužvi, tokom oba dana.

Očekuje se više od 20 hiljada posjetilaca.Budite i vi dio najglamuroznije manifestacije na plaži, 5. i 6. avgusta.Neka  najveća crngorska plaža, oba dana bude  ispunjena smijehom i pjesmom.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.