Sara Jo i Đorđe Miljenović nastupili na plaži Kamenovo

Sara Jo i Đorđe Miljenović nastupili na plaži Kamenovo

Novi, Tuborg Open Party, održan je u petak, 28.jula, na plaži Kamenovo. Posjetioci plaže na Kamenovu uživali su u nastupima regionalnih muzičkih zvijezda, Sara Jo i Đorđa Miljenovića (Sky Wikluh).

Tom prilikom, za svoju publiku izveli su svoje nove singlove nastale na globalnom Tuborg Beat-u koji je komponovao Major Lazer i koji su već veliki ljetnji hitovi. Sara Jo i Đorđe Miljenović su ovogodišnji Tuborg Open ambasadori, a društvo im još prave čuveni Hip-Hop dvojac, Who See i regionalna rep legenda Frenkie.

Žurka na Kamenovu započela je u 13 h, a za dobru atmosferu i zagrijavanje publike do nastupa regionalnih zvijezda pobrinuo se DeeJay dvojac Ivan i Nina sa svojim back to back setom.

Sara i Đorđe nastupili su u kasnim popodnevnim satima, a tokom koncerta koji je trajao gotovo više od dva sata,  uz prezentovanje numera kreiranih na globalnom Tuborg Beat-u („Samo ti“  Sare Jo i „Imam tvoju ljubav“ Đorđa Miljenovića), posjetioci plažnog bara Kamenovo Beach imali su priliku da uživaju i u njihovim najvećim hitovima.

048

Sara Jo je jedna je od najatraktivnijih i najčuvenijih regionalnih mladih muzičarki koja već godinama unazad svojim modernim i specifičnim pop zvukom osvaja top liste i srca ljubitelja muzike. Svoju veliku popularnost Sara je stekla hitovima „Mahovina“, „Ko je ovde ko“ i „Nemam vremena za to“.

Đorđe Miljenović, poznatiji je publici kao Sky Wikluh i član benda “Bad Copy“.Odnedavno, Đorđe je okrenuo potpuno novi list kada je muzički izraz u pitanju i ponovo potvrdio status jednog od najtalentovanijih muzičara svoje generacije na našim prostorima. Bend koji predvodi Đorđe čine: Lav Bratuša – bubnjevi (Darkwood dub), Milan Mika Aćimović – klavijature, vokali, daire (Sopot, Vasil Hadzimanov Band), Milorad Matić – bas, vokali (SUNSHINE, Nekontrola), Đorđe Todorović – gitara, Janko Mostarlić – gitara (Kanda kodža i Nebojša) i Marko Milošević – sempler (Mkdsl). Muziku koju izvode toplo preporučujemo svima koji vole dobar rock’n’roll i bluz zvuk, ali i svima onima koji već dugo i pažljivo prate Đorđevu karijeru.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.