Thunder fest nadmašio očekivanja

Berane

Thunder fest nadmašio očekivanja

Ovogodišnji Thunder fest u Beranama završen je sinoć, a tokom dvije večeri okupio je 15.000 posjetilaca iz čitave države, čime je postao najposjećeniji događaj ovog tipa na sjeveru Crne Gore, saopštili su organizatori.

Festival je završen nastupom jednog od najpoznatijih DJ-eva današnjice Tomcrafta, eksplozivnim setom Zap me strobe i energičnim nastupima Nebs Jacka i DJ Popsya.

"Organizatori jednog od najboljih muzičkih festivala u Crnoj Gori mogu biti više nego zadovoljni jer pored odlične posjete sa punim pravom mogu reći da je četvrto izdanje Thunder festa bilo, i kada se pogleda lista učesnika, najkvalitetnije do sada jer su i prvo i drugo veče obilježili nastupi velikih svjetskih i regionalnih zvijezda", saopštili su organizatori.

DSC9640

"Šlag na tortu" dvodnevnog muzičkog hepeninga na beranskom aerodromu stavio je Tomcraft, jedan od najboljih DJ-eva na svijetu, koji je svojim setom potpisao završnu žurku na Thunder festu. On je bio ujedno i glavni razlog što je veliki broj publike na aerodromu ostao do kasno u noć.

DSC0377

Drugo veče ovogodišnjeg Thunder festa obilježio je i sastav Zap me strobe fantastičnim nastupom, ali i Nebs Jack koji je podsjetio na svoj nastup od prošle godine na beranskom aerodromu koji je bio odličan.

Ljubitelji dobrog zvuka uživali su i u nastupu DJ Popsy-a, koji je pokazao zašto je jedan od najboljih gradskih DJ-eva.
DSC0274

"Thunder Fest, koji je ove godine održan četvrti put, opravdao je status najvećeg festivala na sjeveru Crne Gore za mlade, imajući u vidu broj posjetilaca, a i muzičkog hepeninga koji dovodi najkvalitetnija imena iz svijeta elektronske i hip hop muzike", kazali su organizatori.

203478401230867290390515414268948o

Beranski festival, kako su poručili, pokazao je da te vrste muzike imaju svoju publiku na sjeveru Crne Gore a samim tim i budućnost.

 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.