U Beranama počinje Thunder Fest: Dolaze Edo Maajka, Marčelo...

22. i 23. jula

U Beranama počinje Thunder Fest: Dolaze Edo Maajka, Marčelo...

Četvrti “Thunder fest” biće održan na beranskom aerodormu 22. i 23. jula. Festival organizuje TO Berane, pod pokroviteljstvom Opštine Berane, a ugostiće neke od najvećih regionalnih i svjetskih zvijezda.

Zvijezde prve večeri beranskog festivala iz vedra neba, koji će početi u 21h, biće regionalni hip hop izvođači  Edo Maajka, Marčelo i THCF. Prije njih će nastupiti Sale L iz sastava THCF koji će svojim setom otvoriti ovo hip hop veče.

Glavna zvijezda druge večeri Thunder festa biće njemački DJ i producent Tomcraft. Prema najavama organizatora, on će se na festivalsku binu popeti poslije ponoći. Prije njega će nastupiti Zap me Strobei Nebs Jack, kojima će prethoditi DJ Popsy, čiji će set otvoriti drugo veče koje je rezrvisano za elektronski zvuk.

Tokom dvije festivalske noći na pisti beranskog aerdroma nastupiće osam regionalnih i inostranih izvođača.

Prema procjenama oganizatora, u subotu i u nedelju Thunder fest će posjetiti više hiljada posjetilaca kako iz Crne Gore, tako i šire.

Besplatan ulaz, povoljne cijene hrane i pića, kao i pristupačne cijene smještaja u Beranama, razlog su da posjetite ovogodišnji Thunder Fest.

Više informacija potražite na Facebook stranici festivala (https://www.facebook.com/thunderfestberane/).

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.