Crna Gora ubjedljivo savladala Brazil, na korak od prvog mjesta

"Ajkule" ubjedljive 14:5

Crna Gora ubjedljivo savladala Brazil, na korak od prvog mjesta

Kanada je zaboravljena, crnogorski vaterpolisti su opet na pravom kursu na Svjetskom prvenstvu.

Rutinski je savladan Brazil rezultatom 14:5, pa je Crna Gora nakon dva gola preuzela prvo mjesto u grupi A sa velikim šansama i da ode direktno u osminu finala.

Za prvu poziciju u grupi "ajkulama" je dovoljan i bod protiv Kazahstana u petak (18.50 časova), ali niko i ne pomišlja ni na šta drugo sem na trijumf protiv objektivno slabijeg protivnika.

Za razliku od utakmice sa Kanađanima, večeras je sve bilo laganije, dilema nije postojala nijednog trenutka.

Na kraju prve četvrtine je bilo 4:0, na poluvremenu plus pet (7:2), a naši vaterpolisti su i u nastavku jurili da postignu što više golova, valjda svjesni da im je protiv Kanade falilo baš to u posljednjim osam minuta.

Aleksandar Radović je sa tri gola predvodio naš tim, po dva su postigli Uroš Čučković, Darko Brguljan, Marko Petković i Dragan Drašković, a upisali su se i Bojan Banićević, Đuro Radović i Saša Mišić.

Situacija u grupi pred posljednje kolo je zamršena pred posljednje kolo, jer je Kazahstan savladao Kanadu (10:9).

Crna Gora je prva sa tri boda, po dva imaju Brazil i Kazahstan, Kanada jedan...

Vijesti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.