OVE metode od obične žene prave boginju seksa
Ilustracija

Istočnjačke

OVE metode od obične žene prave boginju seksa

Ukoliko savladate ove metode, budite sigurne da vaš partner nikada neće pomisliti na drugu, šta više, moliće vas za još.

1. Jen – mo

Zapravo znači umijeće doživljavanja orgazma bez ejakulacije. Jen – mo je tačka između mošnica i anusa, a vaš muškarac će osjetiti potpuno uzvišenje kada sa tri prsta pritisnete tu tačku. Ako pritisnete tu tačku prije nego svrši, on će doživjeti orgazam bez ejakulacije. Duhovni razlog je očuvanje životne energije, a praktični razlog je što on i dalje ostaje u stanju erekcije.

2. Masaža lingama

Ova tantrička metoda fokusirana je na masažu penisa bademovim uljem koja može trajati i do sat vremena. Masažu započnite od korijena penisa i polako se krećite prema testisima, prije nego što nauljite obje ruke i započnete masažu sa svih deset prstiju. Osim masaže cijelog penisa, lagano mu vrhovima prstiju prelazite po području između korijena penisa i testisa.

3. Watsu

Ovo je vrsta japanske vodene šiacu masaže, koja potiče od kineskih metoda liječenja. Tijelo partnera držite u vodi i pri tom ga masirajte, istežite i povlačite. Pritom se pritiskaju erotske akupresorne tačke. Voda vam omogućava da svog partnera uzmete u ruke i da vam se on u potpunosti prepusti. To je ujedno i vježba povjerenja koja pod vodom postaje nabijena seksualnom energijom kad sjedite iza njega i masirate mu leđa. Zatim vas on uzme na ruke u kadi na način da njegova ruka leži duboko ispod vaše guze dok vas provlači kroz vodu.

4. Karezza

Ova riječ na italijanskom znači milovanje, a opisuje jednu tehniku spriječavanja trudnoće iz indijske Kama Sutre. Pri seksu, kada partner prvi put penetrira, oboje potpuno miruju i dopuštaju akciju samo karličnim mišićima. Ne zamarajte se, jednostavno pokušajte koliko možete izdržati bez mrdanja, a uz to se strastveno ljubite da ljubavni žar ne oslabi.

Pink M

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.