Objavljena satnica Sea Dance festivala
SDF

Objavljena satnica Sea Dance festivala

Kapije ovogodišnjeg Sea Dance festivala otvaraju se sjutra u 19 časova, a u naredna tri dana publika će imati prilike da čuje nastupe velikih internacionalnih, regionalnih i domaćih muzičkih zvijezda.

Program prve noći, 13. jula na Full feel Main Stage powered by Addiko bank počinje u 19.30 sati nastupom crnogorskog DJ Sharloa, a glavna zvijezda večeri, britanski soul muzičar John Newman izaći će na binu tačno u ponoć i razgaliti publiku jednim od najvećih svjetskih hitova poput "Love Me Again", "Come And Get It", "Blame", "Gold Dust"…

Kako su saopštili organizatori, druga noć rezervisana je za najbolji svjetski elektro zvuk, a prvi miksovi sa glavne bine zavrtjeće se u 21 sat. Legendarni DJ i producent Fatboy Slim žurku najavljuje od 23.30 sati, a rezidenti najpoznatijeg svjetskog kluba Space Ibiza Mind Agains razdrmaće publiku u specijalnom DJ setu koji će nastupiti u 2.30 sati nakon ponoći. Oni su specijalno za Sea Dance pripremili set koji će trajati čak 3 sata. 

Program trećeg dana festivala počeće u 20 sati, a uvertiru u sjajan nastup mega zvijezde sa Jamajke Seana Paula napraviće domaćini festivala kotorski tandem Who See, DJ Safe T i poznati beogradski hip-hop sastav Bad Copy. 

Kralj „dancehalla“ i vlasnik preko 30 hitova istrčaće pred publiku na Jazu 15 minuta nakon ponoći i do 2.30 sati će držati atmosferu na najvećem nivou poznatim numerama poput „Get Busy“, „Temperature“, „Rockabuy“ i mnogim drugim… 

Satnica cjelokupnog programa po danima dostupna je na festivalskom sajtu:http://seadancefestival.com/sites/default/files/sdf-satnica.pdf
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.