Internacionalni operski festival u Herceg Novom od 23. do 27. avgusta

Internacionalni operski festival u Herceg Novom od 23. do 27. avgusta

Ovog ljeta, od 23.- 27. avgusta, održaće se jedini operski festival u Crnoj Gori, smešten na istorijskim tvrđavama Kanli Kula, Forte Mare kao i u Starom gradu, sa pogledom na predivno Jadransko more.

Iz Operose su najavili da su karte u pretprodaji i mogu se rezervisati po specijalnim ponudama do kraja juna na [email protected]. Takođe, karte za oba izvođenja opere “Iolanta” mogu se kupiti preko Eventim servisa.

Operosa Montenegro Opera Festival 2017. spaja mlade i talentovane, ali i renomirane internacionalne operske umjetnike. Oko 30 mladih umjetnika iz raznih krajeva širom Evrope biće deo ovog festivala sa uzbudljivim programom operskih, i izvedbi klasične muzike.

Glavni događaj ovogišnjeg Festivala biće crnogorska premijera opere “Iolanta” poznatog ruskog kompozitora P.I. Čajkovskog.

Predstavljamo vam ekskluzivan program OMOF2017-a:

23. avgust 2017. u 21h - "Crnogorske Dive na Forte Mare”, tvrđava Forte Mare

24. avgust 2017.u 20h - “Trenutak za klasiku u Starom Gradu"

25. i 26. avgust 2017. u 21h - “Iolanta”, tvrđava Kanli Kula

27. avgust 2017. u 21h - “Završni gala koncert”, tvrđava Kanli Kula

Karte možete rezervisati do kraja jula i dobiti posebne ponude za parove, porodice i kompanije.

Više informacija možete dobiti na [email protected] i na Operosa Facebook strani.


 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.