Evo šta omiljene poze govore o vama
ilustracija

Evo šta omiljene poze govore o vama

Neka istraživanja pokazuju da većina muškaraca, čak 90 posto u seksu preferira tzv "kučeći stil", ali evo šta druge omiljene poze govore o vama.

Misionarska - Partneri su licem u lice što omogućava bliskost i intimnost, pa je vole romantični i nježni tipovi. Takođe, biraju je pomalo nesigurni muškarci kojima je važno da gledaju reakcije partnerke kao bi bili sigurni da je to što rade dobro. Vole je i muškarci koji žele da sve drže u svojim rukama. Seksolozi preporučuju da je s vremena na vrijeme zamijenite pozom u kojoj je žena gore jer ćete zadržati intimnost, a prepustiti kontrolu partnerki.

Kučeći stil - Poza omiljena muškarcima koji su u dosluhu sa svojim životinjskim instinktima, ali i onima koji se plaše intimnosti. Seksolozi preporučuju da alternativa bude "kašika" jer i dalje imate penetraciju otpozadi, ali je bliskost veća. Ispod žene - Samouvjereni muškarci nemaju problem da kontrolu prepuste partnerki, ali pozu "žena iznad njih" vole i lijeni. Seksolozi preporučuju da s vremena na vrijeme preuzmete kontrolu.

Kašika - Muškarci kojima je zadovoljstvo partnerke na prvom mjestu vole ovu pozu, a mada na prvi pogled djeluje da je pozicija za slabiće, ali nije, biraju je strastveni tipovi. Seksolozi predlažu da je kombinujete sa misionarskom.

Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.