Crnogorski vetereni u košarci pobijedili Srbiju i osvojila titulu prvaka svijeta!

U finalnom meču

Crnogorski vetereni u košarci pobijedili Srbiju i osvojila titulu prvaka svijeta!

Crnogorska košarkaška reprezentacija u kategoriji veterana u finalnom meču pobijedila je Srbiju 70: 62 za titulu svjetskog šampiona, na 14. Svjetskom prvenstvu u košarci za veterane. 14th World Maxibasketball Championship održan je u italijanskom gradu Montekatini.

Reprezentacija Crne Gore na 14. Svjetskom prvenstvu u košarci za veterene u Montekatiniju nastupila je u sastavu: Radoje Božović, Zoran Nišavić, Vladan Ivanović, Igor Đaletić, Vojislav Kovač, Goran Bošković, Nikola Bulatović, Miomir M. Mugoša, Zoran Vujičić, Dragan Vukčević, Predrag Doderović, Milo Đukanović, Gavrilo Pajović, Zoran Marojević i trener Maksim Gegović.

Svjetsko prvenstvo za veterane održava se u organizaciji FIMBA, međunarodne federacije veterana u košarci, koja postoji od 21. avgusta 1991. godine, kada je i održano prvo svjetsko takmičenje.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.