Dino Merlin ovog ljeta nakon skoro 30 godina dolazi u Ulcinj
Dino Merlin

Velika potražnja ulaznica za ljetnji spektakl

Dino Merlin ovog ljeta nakon skoro 30 godina dolazi u Ulcinj

Potvrdilo se ono što se i očekivalo, Dino Merlin ovog ljeta nakon skoro 30 godina dolazi u Ulcinj.

"Iako je juče počela prodaja ulaznica za koncert Dina Merlina koji će se održati u Ulcinju 5. avgusta na Velikoj plaži - Pearl Beach, već drugi dan prodaje zabilježene su gužve i velika zainteresovanost publike za koncert muzičara koji uživa kultni status i čije je muzičko stvaralaštvo dio kulturne istorije ovih prostora", saopštili su organizatori.

Kako navode, udarne blagajne su zabilježile prve redove, dok je centralna blagajna prodajne mreže Gigstix (www.gigstix.me) na samom početku prodaje zabilježila red sa čak nekoliko stotina fanova u jutarnjim satima. 

"Dino Merlin ovog ljeta nakon skoro 30 godina dolazi u Ulcinj i to na Pearl Beach plažu koja će, sudeći po velikoj potražnji ulaznica ,već na početku  prodaje, ovog ljeta biti epicentar odlične zabave i provoda. Polako ali sigurno Pearl Beach  postaje i epicentar svih bitnih dešavanja na crnogorskom primorju", naveli su organizatori.

Dodaju da se karte za koncert Dina Merlina u Ulcinju, na plaži Pearl Beach, mogu  kupiti preko mreže Gigstix, na trafikama Tobacco S-Press kao i na svim prodajnim mjestima mreže Eventim.

Ulaznice se takođe mogu kupiti i na sljedećim lokacijama:

Pearl Beach Velika plaža, Ulcinj

Delta City, Podgorica

Hercegovačka ulica, Podgorica

Šetalište ispred Robne kuće, Bar

Šetalište ispred lokala "Planet", Bar

Restoran Kulla, Rožaje

Magaza, Sarajevo

Cijena ulaznice iznosi 15,00 eura. U prodaji su i karte za VIP mjesta uz obaveznu besplatnu rezervaciju stola, koja podrazumijeva konzumaciju pića.

Prevoz iz Podgorice i Bara biće organizovan, zato se publika poziva da rezerviše mjesto na vrijeme. Takođe, biće organizovan prevoz i iz Sarajeva i Novog Pazara.

 Petog avgusta dnevni program počinje već u 11 sati, uz svjetske DJ-eve -Vivo iz Izraela i DJ Mon, koji nam dolazi iz Španije. Nakon zagrijavanja uz elektronske zvuke, već

od 20 sati, na stage-u nastupa Dženan Lončarević, kao uvertira pred Merlinov koncert koji jezakazan za 22 sata.

Organizatori su pripremili brojna iznenađenja o kojima će više biti riječi na press konferenciji 10. jula, u hotelu Hilton, sa početkom u 11 sati. Konferenciji će prisustvovati Dženan

Lončarević i frontmen Lexington benda, Bojan Vasković.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.