Plaža koja nikad nije ista (FOTO/VIDEO)
Foto: Youtube/Screenshot

Halkidiki

Plaža koja nikad nije ista (FOTO/VIDEO)

Iako je poluostrvo Kasandra, ili prvi prst Halkidikija, ubjedljivo najposjećeniji kutak Grčkog primorja kada su u pitanju turisti s Balkana, mnogi ne znaju da se tamo nalazi i jedna veoma neobična plaža, koja nikada ne izgleda potpuno isto.

U pitanju je rt Posidi, koji se nalazi pored istoimenog mjesta Posidi na Kasandri, nekih 7 km od mjesta Skala Fourka i 9 km od Mola Kalive, piše B92.

1075083909595c83e38d231984007804v4big

Foto: Youtube/Printscreen

Ova poludivlja plaža sa najsitnijim bijelim pijeskom i toplim morem predstavlja zaista jedinstven doživljaj za posjetioce jer zbog plime i osjeke, te pijeska koji more dovlači i odvlači, plaža konstantno mijenja oblik i veličinu.

907509941595c83e3975a8200221523v4big

Foto: Youtube/Printscreen

Nekada krajnji desni dio takoreći potone u more i ne vidi se, a nekada iznova izroni, ali u drugačijem obliku nego prije.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.