Karleušine nove cipele koštaju 1 200 eura: Izazvale rat na internetu (VIDEO)
Jelena Karleuša

Karleušine nove cipele koštaju 1 200 eura: Izazvale rat na internetu (VIDEO)

Poznato je da Jelena Karleuša važi za damu sa stilom i izdvaja basnoslovnu količinu novca na garderobu i obuću, a posljednji krik mode sada će biti na njenim nogama!

Jelena se pohvalila novim “Gucci” cipelama prilično neuobičajenog i retro izgleda sa zebra dezenom, a da stvar bude potpuno originalna, one, vjerovali ili ne, imaju i rep!

Cijenu ove kreacije, kako internet kaže, ove Jelenine “zebrice” koštaju oko 1.200 eura.

gucci1

Dok neki misle da su originalne i pun pogodak te jedva čekaju da ih vide na Karleušinim nogama, drugima su užasne i potpuni promašaj, pa ih nazivaju skandaloznim…

Pogledajte video koji je JK objavila na Instagramu:

 

I ❤️Gucci #gucci @gucci

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.